Stiltecentrum Hoog Catharijne

Vieringen juni

Op de dagen dat we open zijn, is er om 12.45 een middagpauzeviering. Voorgangers vanuit de verschillende kerken van Utrecht en medewerk(st)ers van het Stiltecentrum verzorgen deze interkerkelijke vieringen. Je bent welkom om zonder aanmelding en zonder kosten binnen te komen en op een van de stoelen plaats te nemen. Ben je benieuwd wie er in de maand juni voorgaan? Kijk dan even hier voor het rooster van de komende maand.

Vrijwilligers gezocht!

Ben je sociaal en gastvrij? Zorg je er graag voor dat anderen zich thuis voelen? Dan pas je misschien heel goed bij ons. We zoeken gastheren en gastvrouwen. Je schenkt koffie en thee en biedt ondertussen de bezoekers een luisterend oor. Je staat open voor anderen en hebt grote belangstelling voor wat ze bezighoudt. We zijn een interkerkelijke organisatie en daarom zoeken we christenen voor deze functie. Wij bieden je gezelligheid en vergoeding van reiskosten. Onze gasten bieden je bijzondere ontmoetingen.

Zoeken wij jou? Laat het ons weten! Je gaat deel uitmaken van een leuk en enthousiast team van vrijwilligers. Bel of mail onze coördinator Ilona via 06-12031322 of pastor@stiltecentrum.nl

Wat is het Stiltecentrum?

Het Stiltecentrum is een interkerkelijke, unieke plek in het drukke winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. Iedereen is welkom, voor een moment van persoonlijke bezinning, een gesprek of een luisterend oor, bij een kop koffie of thee. De kapel biedt ruimte om te bidden of een kaarsje branden. Voor een kop koffie of een goed gesprek kun je terecht in de ontmoetingsruimte.

 

Iets delen?

Wil je graag een gedachte delen of vragen om gebed? Mail dan naar pastor@stiltecentrum.nl of bel 06-12031322 of 06-25420938 (geen sms of WhatsApp).

Openingstijden

Dinsdag, woensdag en donderdag:
Kapel:                         10.00 - 14.00 uur
Ontmoetingsruimte: 10.00 - 14.00 uur

Op deze dagen is er om 12.45 uur in de kapel een middagpauzeviering van circa twintig minuten. Voorgangers vanuit de verschillende kerken in Utrecht - en ook soms de medewerkers van het Stiltecentrum - dragen zorg voor deze oecumenische vieringen. Naderhand is er een kop koffie of thee in de ontmoetingsruimte.

Corona-maatregelen

We zijn open voor een kop koffie, ontmoeting en gesprek. In de kapel kun je bidden, mediteren of een kaarsje branden. Vanaf 1 december 2020 gelden nieuwe coronamaatregelen.

Middaggebed Domkerk

Kun je onze vieringen moeilijk missen? Wees dan welkom bij het dagelijks middaggebed in de Domkerk. Daar is van maandag tot en met zaterdag om 12.30 uur een middaggebed in de Dagkapel.