Stiltecentrum Hoog Catharijne

'De Heer is waarlijk opgestaan'

Vorige week leefden we samen toe naar Pasen. Vanaf Palmzondag tot en met Eerste Paasdag hadden we iedere dag een viering in het Stiltecentrum. Op Eerste Paasdag vierden we het feest van de Opstanding. Ook konden we de nieuwe Paaskaars bewonderen, die we hebben gekregen van de Holy Trinity Anglican Church. We willen onze Anglicaanse broeders en zusters hiervoor hartelijk bedanken.

Wat is het Stiltecentrum?

Het Stiltecentrum is een interkerkelijke, unieke plek in het drukke winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. Iedereen is welkom, voor een moment van persoonlijke bezinning, een gesprek of een luisterend oor, bij een kop koffie of thee. De kapel biedt ruimte om te bidden of een kaarsje branden. Voor een kop koffie of een goed gesprek kun je terecht in de ontmoetingsruimte.

 

Iets delen?

Wil je graag een gedachte delen of vragen om gebed? Mail dan naar pastor@stiltecentrum.nl of bel 06-12031322 of 06-25420938 (geen sms of WhatsApp).

Openingstijden

Dinsdag, woensdag en donderdag:
Kapel:                         10.00 - 14.00 uur
Ontmoetingsruimte: 10.00 - 14.00 uur

Op deze dagen is er om 12.45 uur in de kapel een middagpauzeviering van circa twintig minuten. Voorgangers vanuit de verschillende kerken in Utrecht - en ook soms de medewerkers van het Stiltecentrum - dragen zorg voor deze oecumenische vieringen. Naderhand is er een kop koffie of thee in de ontmoetingsruimte.

Corona-maatregelen

We zijn open voor een kop koffie, ontmoeting en gesprek. In de kapel kun je bidden, mediteren of een kaarsje branden. Vanaf 1 december 2020 gelden nieuwe coronamaatregelen.

Middaggebed Domkerk

Kun je onze vieringen moeilijk missen? Wees dan welkom bij het dagelijks middaggebed in de Domkerk. Daar is van maandag tot en met zaterdag om 12.30 uur een middaggebed in de Dagkapel.

Compilatie van de kapel in de Goede Week
Gastvrouwen &
gastheren gezocht!

 

We willen onze openingstijden graag weer uitbreiden.

Hiervoor zoeken we vrijwillige medewerkers.

Is dit iets voor jou?

Neem dan contact met ons op,

via 06-12031322 of 06-25420938.

De kapel van het Stiltecentrum in de Goede Week.